Recenties particulieren Recenties particulieren
>Terug<

Fam. J. Jilderda, Amersfoort januari 2008

Begin dit jaar zijn wij verhuisd naar een appartementen complex met een appartement op de begane grond en nog zoín 60m2 tuin/terras. Wij kwamen uit een bungalow met zoín 700m2 tuin, nogal een overgang dus. In verband met het beperkte tuinoppervlak wilden wij graag een professioneel advies voor de aanleg van een tuin met terras bij ons nieuwe appartement. Min of meer bij toeval kwamen wij in contact met IDsign en tijdens een oriŽnterend gesprek hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Wij hebben een modern ingerichte woning en onze wensen beperkten zich dan ook tot een hierbij aansluitende moderne tuin met weinig onderhoud en ruime zitgelegenheid. Dit leidde binnen zeer korte tijd tot een eerste schetsontwerp, waar wij met wat kleine aanpassingen / aanvullingen al snel ons fiat aan konden geven. Vervolgens konden wij al weer snel met elkaar aan tafel om een definitieve tuinontwerp en beplantingsplan te bespreken. Inmiddels zijn wij een aantal maanden verder en kunnen wij genieten van de nieuw aangelegde tuin en terras met een verassend goede invulling van de beperkte ruimte die ons ter beschikking stond.

Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met IDsign. De professionele en resultaat gerichte aanpak uitte zich in een uitstekende vertaling van onze eigen wensen naar het uiteindelijke tuinontwerp, met daarbij een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Carlo en Simone Kuyt, Putten (Gelderland)

Na een zoektocht op internet om een tuinarchitect te vinden kwamen wij uit bij IDsign. Na een meer dan prettige eerste ontmoeting besloten wij met Ingrid in zee te gaan, zij begreep onze bedoelingen en vulde ons perfect aan in de tuinwensen. Ook gaf zij ons een goed advies over de keuze van de tegels en hoe bepaalde dingen aan te pakken.

toen wij het eerste schets ontwerp onder ogen kregen werden we nog enthousiaster, het was helemaal zoals wij het ongeveer in gedachten hadden! Na de goedkeuring kwam de 3D schets in kleur en het beplantingsplan wat wij er ook direct maar bij gedaan hadden, ons motto is en was een onderhoudsvriendelijke tuin met beplanting die elk seizoen iets te bieden heeft.

Inmiddels zijn de plantenbakken en de bestrating volledig naar ons zin geplaatst. In september komt de beplanting pas omdat wij eerst op vakantie waren.

Al met al raden wij IDisgn u van harte aan, Ingrid is zeer vakkundig, klantgericht en enorm aardig! Van ons een groot compliment, dankzij haar kunnen wij weer volop van onze tuin genieten!

Groetjes Simone

Ingrid en Marcel Muller, Diepenveen

We waren blij verrast dat we een tuinontwerp hadden gewonnen wat uitgevoerd zou worden door IDsign. Toen Ingrid Dekker bij ons langs kwam om onze tuin op te meten en onze wensen te horen had ze al een leuk idee om de bestaande carport meer bij de tuin te betrekken. Het is een leuk ontwerp geworden, passend bij de vorm van het huis en waarin onze wensen terug te vinden zijn. Ook bestaande elementen (zoals carport, tegels, terras, boom) heeft ze op een leuke manier in het plan verwerkt met hier en daar een aanpassing of mogelijkheid tot hergebruik.
Vooral het beplantingsplan ziet er veel belovend uit met al die warme kleuren. Het is jammer dat we pas volgend jaar tijd hebben om het uit te voeren. We zijn ontzettend benieuwd!
Bedankt Ingrid

Ingrid en Marcel

>Terug<
Home