Inspiratie, Links & Ervaring Inspiratie, Links & Ervaring

Inspiratie

Een goed ontworpen en verzorgde buitenruimte geeft uw huis, bedrijf of instelling allure. Het heeft een positieve invloed op uw gemoedsrust, uw klanten en bezoekers. Daarnaast schenkt het u en uw werknemers extra plezier thuis of op het werk.
Om voor uw tuin de gewenste uitstraling te bereiken is IDsign voortdurend op zoek naar noviteiten op het gebied van materialen, plantgebruik en ontwerpstromingen.
Kennis en innovatie wordt gehaald uit het bezoeken van beurzen, bezoekerstuinen en leveranciers van materialen. Andere informatie bronnen zijn marktonderzoek, vakbladen, het lidmaatschap van de brancheorganisatie voor vormgevers en ontwerpers BRAVVO en het onderhouden van contacten met collega hoveniers en de groenopleiding te Houten.

Ervaring

IDsign Tuinontwerp- en Adviesburo, in de persoon van Ingrid Dekker is in het bezit van het diploma “Vakbekwaam Tuinontwerper” en “Vakbekwaam Hovenier”. Ervaring in tuinontwerpen, aanleg en onderhoud. >lees meer<

Foto's

De foto’s gepubliceerd op deze website zijn uit eigen archief en verkregen uit eigen ontwerp.
Het is niet toegestaan foto’s van deze site te gebruiken voor publicatie of commerciële doeleinden, zonder schriftelijke toestemming van IDsign Tuinontwerp- en Adviesburo.

>Links<
Home