Aanleg & Onderhoud Aanleg & Onderhoud
Een mooi vormgegeven en sfeervolle buitenruimte is een waardevol verlengstuk van uw leefruimte. Een natuurlijke omgeving die bijdraagt aan meer woon, werk en leefgenot. Maar zonder deugdelijk aanleg & onderhoud veranderd deze leefomgeving al snel in een wildernis. IDsign Tuinontwerp en Adviesburo onderhoud contacten met diverse hoveniers uit verschillende regio’s binnen Nederland. Op verzoek kan contact gelegd worden met een van deze hoveniers om een professionele aanpak van aanleg en onderhoud mogelijk te maken.
Wilt u uw tuin zelf aanleggen of onderhouden, dan kan IDsign u hierin adviseren en begeleiden.

Indien gewenst, levert IDsign bij de ontwerptekeningen ook een technische uitwerking. Hierin vindt de hovenier alle afmetingen, de te gebruiken materialen en andere voor de aanleg belangrijke details. Ook voor u is de technische uitwerking een goede houvast voor aanleg, toekomstige uitbreidingen of aanpassingen aan de tuin. Onderwerpen als verlichtingsplan en beregeningsystemen komen hierbij ook aan de orde.

Tuinaanleg en onderhoud zijn specialismen waar vakkennis, kennis van wet en regelgeving en gereedschap samenkomen om de voor u volmaakte buitenruimte te creëren.
Home